قائم مقام رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در امور روابط عمومي و بين الملل گفت: سي و پنجمين كنفرانس جهاني 'پاركهاي علم و فناوري و مناطق نوآوري' از دوم تا پنجم سپتامبر 2018 برابر با يازدهم تا چهاردهم شهريور 1397 براي نخستين بار به ميزباني جمهوري اسلامي ايران و توسط شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در اين شهر تاريخي برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي وتحقيقاتي اصفهان، حسن خاكباز در نشست خبري با اصحاب رسانه كه در محل اين شهرك برگزار شد، اظهار كرد: مسئولان شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، سال گذشته در نشست اعضاي كنفرانس جهاني انجمن بين المللي موسسات و پارك هاي علم و فناوري (IASP) در مسكو حضور يافتند و با معرفي شهر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي آن، موفق به كسب ميزباني سال 2018 اين نشست شدند.
خاكباز تاكيد كرد: كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري، يكي از مهمترين رويدادهاي بين المللي در حوزه اقتصاد و شركت هاي دانش بنيان محسوب مي شود و ميزباني آن از اهميت خاصي برخوردار است.
وي با بيان اينكه اصفهان سال آينده ميزبان 400 شركت كننده خارجي در كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري خواهد بود، گفت: تاكنون با حدود 60 پارك علم و فناوري دنيا براي حضور آنها در اين رويداد مذاكره شده است.
خاكباز، موضوع اصلي اين كنفرانس را 'حركت بسوي شهرها و جوامع پايدار، پرورش و ترويج اكوسيستمهاي نوآوري' خواند و افزود: در اين رويداد به اين موضوع پرداخته مي شود كه چگونه مي توان با توسعه فناوري، مشكلات شهرها را رفع كرد و به توسعه پايدار دست يافت.
وي با بيان اينكه حدود 45 مقاله به زبان انگليسي و بصورت شفاهي در اين كنفرانس ارائه خواهد شد، از كارشناسان و مسئولان كشورمان خواست تا آنها نيز با ارسال مقاله به دبيرخانه اين رويداد بين المللي، در آن سهيم باشند.
خاكباز همچنين اظهار كرد: در كنار اين كنفرانس، نمايشگاهي از دستاوردهاي پارك هاي علم و فناوري دنيا نيز برپا خواهد شد.
سي و پنجمين كنفرانس جهاني 'پاركهاي علم و فناوري و مناطق نوآوري' با هدف آشنايي مديران پارك ها و موسسه هاي فناوري دنيا با جديدترين محصول ها و دستاوردهاي يكديگر و فناوري هاي نوين جهان و تعامل مديران شركت هاي فناور و دانش بنيان با يكديگر برگزار مي شود.
اين كنفرانس جهاني، مقاله هايي به زبان انگليسي و در چهار محور اصلي و هفت محور فرعي ميپذيرد.
محورهاي اصلي كنفرانس شامل 'شهرها، پاركهاي علم و فناوري و مناطق نوآوري: چالشها و استراتژيها'، 'ابزارها و عملكردهاي جديد براي شهرها و مناطق نوآوري، چالشهاي جوامع و شهرها' و 'نقش پاركهاي علم و فناوري براي غلبه بر چالشها از طريق نوآوري اجتماعي' و 'كارآفريني براي رشد و پايداري در پاركهاي علم و فناوري و مناطق نوآوري' است.
آدرس وب سايت كنفرانس جهاني پارك هاي علمي www.iasp2018isfahan.com است.
تعداد بازدید : ۷۰۵ تاریخ: 1396/07/29
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…